Bedemand på Nørrebro lukker

10 april 2013 admin
image

Den bedste bedemand på Østerbro flytter kontor. Det er en nyhed som sikker vil gøre en hel del kunder svært ked af det. Den ældre bedemand på Østerbro, som har sørget for afdøde Østerbro borgere i mere end 15 LANGE år, er nu så småt ved at pakke forretningen ned fra den hyggelige østvendte del af Københavnsområde. Den bedre nyhed er dog at han stadigvæk vil være til nemt at få fat på. For ude i fremtiden vil den ældre herre stå klar som bedemand på Nørrebro. Denne store bestemmelse har dog bestemt ikke ligefrem været helt let for den erfarne flytteklar bedemand. “altså jeg har fungeret som en bedemand på Østerbro i 17 år, og jeg agter ikke at stoppe. Men for nemmere at række helt ud til nye kunder, samt få os en større butik med plads til nogle gode nye ansatte har jeg valgt at flytte ud, og blive bedemand på Nørrebro. Men vi kommer også naturligvis stadigvæk til at betjene alle vores kunder på Østerbro, præcis ligesom før. Vores hovedsæde kommer blot til at være lidt længere væk”, udtaler han til os.

Flere gamle kunder af bedemandens anerkendte kundeservice, virker heller ikke ligefrem specielt skuffede. “Jeg vil sige at jeg mener det er rigtig flot at han sådan har en mulighed for sådan at forstørre hele hans foretagende. Og det betyder jo ikke så frygtelig meget om han arbejder som bedemand på Østerbro eller er bedemand på Nørrebro. For når man endelig skal bruge ham ja så må man jo altså bare tage den lille tur hen til ham”, Siger en ældre kone. ”Ja, selvom vi jo ikke ligefrem håber på at få brug for en bedemand sådan lige med det samme”, fniser hendes jævnaldrende slyngveninde. Denne positive tilgang er faktisk også gået igen hos alle som vi har snakket med.

Men der er det nu stadig trist for en del at måtte sige pænt farvel til den anerkendte butik der indtil nu har huset den søde bedemand på Østerbro. Lokalerne er allerede lejet ud til en større kæde af fastfood. Men den omtalte bedemand han glæder sig nu trods alt til at flytte. “jamen som bedemand på Nørrebro inde i vores helt nye lokaler, vil der være mange bedre mulighed for at betjene mange forskellige kunder på sammen tid, og samtidig have en meget direkte samtale omkring netop deres begravelse. Derudover vil vi samtidig sørge for en professionel samt imødekommende indretning af forretningen. Således at samtlige af kunderne rigtig har lyst til at komme ned for at snakke lidt med os”, udtaler han. Med titlen som bedemand på Nørrebro så tager han også sin gamle kollega med sig, der også har fungeret som bedemand på Østerbro hos ham. Og derudover ansættes der faktisk samtidig endnu en yderligere bedemand fra Nørrebro efter selve flytningen. Disse 3 erfarne bedemænd vil så herefter kunne sikre en utrolig kundeservice samt en meget kundetilpasset begravelse hver eneste gang. Dette lover den meget erfarne bedemand fra Østerbro. “Altså med mine To kollegaer står vi parate til nemt at betjene alle nye og gamle kunder der skulle have brug for det. Uanset hvor henne i København de nu måtte komme fra”.

Både nye og erfarne kunder ser da også meget frem til at den anerkendte bedemand på Nørrebro. Nogle gamle kunder peger på hvordan det bliver nemmere for dem at komme hen til disse bedemænd. Og nye kunder har i lang tid savnet en mere serviceminded bedemand på Nørrebro, der tager sig rigtig godt af alle kundens ønsker. Det vil være en mulighed at besøge de helt nye lokaler allerede fra den næste uge, hvor at forretningen er klar til brug. Og alle 3 bedemænd glæder sig til at betjene alle kunder der nu har brug for noget rådgivning hvad angår begravelse, kremering og lign.

Flere nyheder