Bliver Memory Stick PRO Duo slidt

11 august 2013 admin
image

Som en professionel foredragsholder er mit diasshow vigtigt. Jeg opbevarer også altid hele mit show på et Memory Stick PRO Duo. Det skyldes jo også at undertegnede tidligere havde købt et kamera som brugte Memory Stick PRO Duo. Da kameraet gik helt i smadder så havde jeg jo et Memory Stick PRO Duo ekstra, som jeg jo brugte til også at gemme vigtige filer på. Ligesom et USB kort, men endnu mindre. Nu elsker undertegnede jo mit Memory Stick PRO Duo som konstant virker, og også kan sættes ind i næsten alle computere. På den måde så kan jeg jo ganske hurtigt selv vise mit slideshow, uden at skulle bære omkring på sådan en stor pc. Men undertegnede lærte dog også at et Memory Stick PRO Duo jo ikke altid også er nok.

For til et stort foredrag på en ny skole, havde undertegnede som sædvaneligt udelukkende taget mit Memory Stick PRO Duo med mig til skolen. Og jeg vidste at det også virkede på alle computere, og så jo også frem til at kunne tale til de mange studerende. Men dengang jeg så selv kom frem til foredragssalen, lå mit Memory Stick PRO Duo jo ikke nede i min lomme. Så jeg rodede hele min jakke igennem, uden resultat. Så jeg fortalte helt diskret til klassens underviser hvorledes at jeg muligvis selv havde tabt mit Memory Stick PRO Duo. Men jeg tænkte at det kunne være smuttet helt du af lommen, da undertegnede betalte for sådan noget morgenmad nede i kantinen. Så jeg løber jo derned og så efter et Memory Stick PRO Duo nede på gulvet. Men der var jo slet ikke noget kort. Så jeg spurgte den søde dame i kantinen om hun havde opdaget et Memory Stick PRO Duo. Hun fortalte så at sådan en person vist nok tog en lille chip med sig, hen til kontoret. Jeg løb så hen til hovedkontoret og forhørte om de jo havde modtaget et Memory Stick PRO Duo. Damen smilte og forærede mig lige det Memory Stick PRO Duo, som jeg havde tabt. Bagefter kunne jeg så slutte mit godt Memory Stick PRO Duo til computeren i foredragssalen, og begynde mit foredrag for selve deres klasse.

Denne oplevelse sidder jo i undertegende. Jeg opdagede jo pludselig hvor meget mit Memory Stick PRO Duo betød. For hvis jeg ikke lige selv havde fundet det, så kunne jeg jo slet ikke holde mit foredrag for dem. Jeg havde jo brug for sådan et godt backup af mit Memory Stick PRO Duo. Og jeg købte derfor 2 nye Memory Stick PRO Duo som jo også fik det samme diasshow. Heldigvis er Memory Stick PRO Duo jo ikke specielt dyre, så dette var jo en billig garanti. Herefter så sørgede jeg jo for at mine nye Memory Stick PRO Duo var forskellige steder. Så hvis hele min jakke blev væk, så havde jeg jo stadigvæk et yderligere Memory Stick PRO Duo. Undertegende har ikke siden haft problemer ved at tabe mit Memory Stick PRO Duo.

Flere nyheder