De professionelle bruger Compact flash kort

14 april 2013 admin
image

Vi lærte nu på den barske måde hvor vigtigt det er, både at gemme alle sine billeder på et godt digitalkamera, men skam også på et usb stick. For vi valgte jo, at tage sådan ud på bryllupsrejse hele vejen til Hawaii. For vi har jo begge to alle dage drømt sådan at komme derhen. Vi boede i sådan en vidunderlig hytte lige på stranden. Vejret var jo fantastisk. Vi fik også taget sådan de mest fantastiske billeder, som vi så alle gemte på vores eget compact flash kort. For normalt har min mand jo altid et usb stick med, når at vi sådan er på ferie. Men den her gang så havde han selvfølgelig glemt den derhjemme. Men vi bekymrede os jo ikke yderligere over dette resten af ferien. Vi fortsatte med, sådan at gemme alle vores fantastiske minder i billedform inde på vores kameras compact flash kort. Vi brugte jo NÆSTEN 14 dages tid i den skønne hytte, hvor at vi så fik alle de allerbedste minder. Det var også ganske bestemt sådan en tur som vi jo aldrig glemmer igen.

Men dagen hvor at vi så faktisk skulle tage hjem, pakkede jeg jo alle vores ting ned. Vi tog så en sidste svømmetur på den skønne strand, og sugede så meget, af dette skønne område til os som overhoved muligt. Da jeg så sidder i flyveren, så beder jeg så min kære mand om at få vores kamera, fordi jeg jo vil tage sådan et godt foto med ham. Da går det pludselige op for os, at vi så har helt glemt vores kamera med compact flash kortet i. Det kamera som holdte alle vores fantastiske minder. Jeg blev jo sur og jeg begyndte, sådan at skælde min mand ud og snerre “Altså hvorfor glemte du da også dit usb stick? For vi kunne jo have gemt billederne der, som sådan en sikkerhedskopi!” Men han var bare helt stille. Jeg vidste også godt, at det ikke var hans skyld. Jeg blev jo bare så sur over, at vores fine billeder lå på et compact flash kort, som vi jo aldrig ville få at se igen. Men altså som min kære mand også sagde, så behøver vi jo ikke et foto eller et usb stick for rigtig, at kunne minde os omkring den fantastiske tur. Og når man skaber nogle minder som vi jo også gjorde på Hawaii, så er din helt egen hukommelse det allerbedste sted, sådan at gemme dem. Jeg vil heller aldrig kunne glemme den skønne tur. Og heller ikke selvom jeg jo ikke har et compact flash kort fyldt med alle billeder.

Men vi har dog også lært af alle vores dumme fejl. Hver gang vi så tager på ferie nu så, har vi jo altid et yderligere usb stick med. Det kunne jo godt være, at han lige glemte det en gang til eller bare, at vi jo tabte compact flash kortet. Nu er vi jo alle dage på den sikre side. Vi har jo heldigvis stadig billeder fra selve vores eget bryllup. Det var jo min broder der legede fotograf. Og alle disse billeder lå af den grund inde på hans compact flash kort, som erstatning for inde på dette digitalkamera, som vi jo mistede på Hawaii. Vi har efterfølgende fået lagt alle billederne over på et usb stick, så at vi jo alle dage kan tage dem frem og så kigge på dem. Vi har jo naturligvis også lavet en god sikkerhedskopi af de billeder, så at de ikke forsvinder på samme måde. Vi har vores allerførste bryllupsdag om et halvt år. Derfor har vi faktisk bestemt os for sådan, at tage til Hawaii endnu en gang. Og denne gang så tager vi ikke nogle billeder. For vi har jo faktisk aftalte, sådan at de gode minder vi skaber på Hawaii, altså ikke længere må komme sådan ned på et compact flash kort. De må altså kun leve i vores egen hukommelse.

Flere nyheder