Design et køkken i landlig stil

15 juni 2022 Maria Laugesen

advertorial

Selvom det enkle, minimalistiske og stilrene køkken vinder indpas i mange hjem, så er der noget helt særligt over smukke, klassiske landkøkkener. De fine detaljer er med til at skabe en særlig charme og varme i køkkenet, som mange vil sætte pris på.

Hvordan designer du et landkøkken

Et landkøkken kan bruges i alle slags hjem, men er særligt smukt i boliger, hvor der i forvejen er flere klassiske tendenser såsom højt til loftet, stuk, høje paneler eller andre fine detaljer. Her vil du opleve, at landkøkkenet falder fuldstændig ind i omgivelserne og giver en fantastisk balance i hjemmet.

Det, der kendetegner et landkøkken, er de mange detaljer og finesser. Det behøver altså ikke være de gammeldags varianter med snirklede udskæringer, men kan også være mere moderne udgaver med lige linjer, hvor der er plads til de små og charmerende detaljer.

Køkkenet er gerne domineret af de naturlige materialer og lyse farver som forskellige træsorter, hvide, grå og brunlige nuancer. Men der er ingen regler for, hvordan du skal indrette lige netop dit landkøkken – det er helt op til dig og din personlige stil.

landkøkkener, snedkerkøkkener

Få hjælp af en snedker

Hvis du drømmer om et landkøkken, så bliver en snedker din bedste ven. De kan nemlig lave fantastisk smukke køkkener, som er skræddersyet til lige netop din bolig og dine behov. På den måde får du det hele produceret på mål, og med lige netop de detaljer, som du drømmer om.

Det giver dig en unik mulighed for at forene æstetik og design med funktionalitet og praktik, hvor alle detaljer bestemmes af dig. Det gælder lige fra fronternes finish, bordpladens udseende, grebene, indbyggede hårde hvidevarer og meget mere. Snedkerkøkkener er en oplagt mulighed for dig, der drømmer om et landkøkken, hvor netop den høje kvalitet og det flotte finish er i centrum.

Flere Nyheder