Disse jagtstøvler er bedre

18 april 2013 admin
image

Men det er jo dejligt sådan at komme helt ud i selve den grønne natur. Og jeg har alle dage selv haft en stor interesse for netop fjernkontrollede modelbåde. Det begyndte allerede som barn hvor min far sejlede ude med de her små både ude i søen. Han havde jo altid waders på, samt så stod jeg inde ved land i hans store jagtstøvler. Det er jo gode minder, som at jeg selv ser meget frem til at kunne give videre til min kære søn. Han er jo faktisk også meget interesseret i det med fjernstyrede både. Og je synes af den grund at det var tid til at han rigtig fik sig sit første sæt waders samt han også med med mig helt ud i selve søen sammen med vores fine fjernkontrollerede modelbåd. Og jeg havde jo foruden det helt selv brug for sådan et par friske jagtstøvler, eftersom mine forrige var blevet alt for slidte.

Vi har også hele vinteren arbejdet hårdt på en fin båd, der skulle søsættes. Og den var lige blevet afprøvet, samt nymalet. Det var jo en stor weekend dengang jeg så endelig kunne sige til Min søn Kasper hvordan at vi kunne købe hans allerførste par waders. Så vi hoppede jo ind i min store vogn samt kørte straks til jagtbutikken. Jeg har de forrige 30 år erhvervet alt mit eget udstyr til friluft ved denne gamle butik uden for vores by. Og de har alt hvad man kan gå og drømme om når det kommer til jagtstøvler, frakker samt waders.  Kasper løb rundt inde i butikken samt så mere på alle de mange spændende waders. Samtidig så talte jeg bare med sælgeren om nogle nye jagtstøvler til mig selv. Han viste mig en stribe forskellige varianter som at de nu lige havde på lager. Jeg havde jo specielt behov for nogle jagtstøvler til at kunne gå lidt rundt omkring inde i skoven, samt vores køkkenhave. Derfor så var det jo vigtig sådan at de også er ganske behagelige, samt enkle at kunne gøre helt rene igen. Samtidig med at jeg så så på jagtstøvler har Kasper fundet sådan et par waders. Han trækkede mig hen til et par smarte waders med noget camouflagemønster på sig. Undertegnede havde fundet frem til sådan et par rigtig gode jagtstøvler. Så jeg tog mine jagtstøvler samt Kasper tog så hans waders, og vi prøvede dem på.

Mine egne jagtstøvler var nu en lille smule for små. Jeg forsøgte med en større variant der faktisk passede helt perfekt. Og støvlerne var jo meget behagelige samt man kunne godt gå langt med dem på, uden sådan at få ondt i sine fødder. Kasper var virkelig glad ved hans nye waders. Og de passede ham jo også godt, samt han så smart ud i dette meget millitære mønster. Så vi blev helt enige om begge at købe de her waders til Kasper. Og jeg synes faktisk at de var så pæne at jeg også lige købte sådan et godt par.

Hjemme igen så var det også endelig blevet tid til at kunne søsætte hele vores fine fjernkontrollerede båd. Vi tog vores matchende waders på samt gik helt hen til søen. Og jeg viste Kasper hvordan man helt stille bør stå i søen, samt starte båden rigtigt op. Og den kørte jo faktisk som en hel drøm. Vi brugte jo flere timer i vores gode waders med vores modelbåd. Og til sidst gik jeg op, og tog mine jagtstøvler på. Og så stod jeg inde ved breden, imens Kasper alene nu stod derude i søen og styrede båden. Dels vores waders samt mine jagtstøvler er jo præcis som de nu bør være. Og jeg har også siden brugt mine jagtstøvler næsten hver eneste dag, når vi selv er ude. Samt vi har mange gange sprunget ned i vores fine waders samt sejlet lidt rundt omkring med vores friske modelbåd. Og jeg håber jo at Kasper om mange år stadig vil stå i waders og hans egen knægt og bare sejle med en fjernstyret modelbåd som de selv har bygget.

Flere nyheder