Drømmer du om en ny træterrasse?

02 januar 2020 Anne-Mette Hansen
Drømmer du om en ny træterrasse?

Der findes ikke noget bedre end at nyde sommeren på en super lækker træterrasse. Det bliver hurtigt et samlingspunkt for alle i hjemmet. Et sted hvor I kan nyde hyggelige stunder både sammen som familie og i fællesskab med hjemmets gæster. Men hvilke behov har I egentligt til jeres terrasse? Og hvordan drømmer I om, at jeres nye træterrasse skal se ud?

Gode råd når I skal bygge træterrasse 

Der er mange ting, som I skal overveje, inden I får bygget jeres helt egen træterrasse. Det drejer sig både om størrelsen på terrassen, hvilke materialer den skal bygges af samt hvor den skal placeres. 

Er I mange i familien og får I ofte gæster? Så er det en god idé at få bygget en forholdsvis stor terrasse, hvor I kan inviteret til den næste sommerfest. 

Drømmer I om en terrasse, der skal se super flot ud, men som heller ikke kræver alt for meget vedligeholdelse? Så skal I tænke over, hvilken type træ I vælger og hvordan det skal behandles før brug. 

Når I er sikre på, hvilken type og størrelse af træterrasse I ønsker, er det næste step at vælge dens placering i haven. Skal den være lige op af huset eller som tagterrasse fra 1.sal? Der er mange muligheder. 

Få en af Danmarks flotteste terrasser i træ

Kun Terrasser laver nogle af de allerflotteste træterrasser i hele Danmark. De er veletableret på markedet og har bygget terrasser i hele Danmark siden 2006. Deres hjemmeside viser et udpluk af de mange skønne projekter, som de har fuldført for yderst tilfredse kunder. Her kan I derfor få rigtig meget inspiration til, hvordan netop jeres terrasse kunne se ud.  

Lyder det som noget for jer? I kan læse meget mere om Kun Terrasser her: https://www.kun-terrasser.dk/ – her kan I se nærmere på priser og f.eks. også læse mere om muligheden for en overdækket terrasse. 

Flere Nyheder