Få den bedste tandlæge hjælp til tandimplantat

06 maj 2020 Astrid Pedersen
Få den bedste tandlæge hjælp til tandimplantat

Har du flækket en tand, eller har en eller flere af tænderne i dit blivende tandsæt lidt alvorlig skade? Så er det muligt, at det er nødvendigt med et tandimplantat.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er en erstatning for en hel tand, med rod, krone og det hele. Hvis den naturlige tand er ødelagt, for eksempel i forbindelse med et traume eller fordi den er tæret op af syreskader og bakterie angreb, er det ikke sikkert, at roden kan reddes.

Hvis dette er tilfældet, er det ikke muligt at genskabe tanden ved hjælp af en kunstig krone. Hele tanden skal fjernes, og et tandimplantat indsættes. Denne procedure består i at bore et hul i kæbe knoglen, i hvilken selve implantatet, som er fremstillet af titanium, fastgøres. Oven på dette implantat, som gør det ud for tandens rod, monteres selve kronen, som er tonet på en måde, så at den ikke er til at skelne fra de øvrige tænder.

Hvor kan jeg få indsat et tandimplantat i århus?

Er du bosiddende i Århus, og har du brug for en tandlæge som kan hjælpe dig med at erstatte en eller flere tænder med et tandimplantat? Så kan du trygt kontakte Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er verdensmestre i såvel god kundepleje som professionelle tandlæge behandlinger.

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen kan du være sikker på at få en behandling, som bærer præg af såvel personlig empati som professionalisme og et højt fagligt niveau. De dygtige tandlæger og de engagerede og veluddannede tandplejere og klinik assistenter hos Tandlægerne på Stjernepladsen sætter en stor ære i at udføre deres arbejde til egen og klientens tilfredshed. Således er du garanteret en holdbar løsning, når du får udført isættelse af tandimplantat hos Tandlægerne på Stjernepladsen.

Du kan læse mere om Tandlægerne på Stjernepladsen, og booke tid til en tandlæge behandling, på stjerneklinik.dk

Flere Nyheder