Få dit livs oplevelse på en sprogrejse

19 marts 2017 Amalie

Har du lyst til at rejse ud i den vide verden og lære et nyt sprog, imens du undervejs både får oplevet en helt anden og ganske anderledes kultur indefra, og møder ægte venner for livet? Så er en rejse med Bundgaard Rejser en seriøs overvejelse værd. 

Bundgaard Rejser tilbyder både længere ophold i form af sprogrejser, hvor man både får lært det lokale sprog og udforsket et nyt og fremmed land helt tæt på og over en længere periode, samt de kortere og mere intense sprogkurser, hvor man som deltager hovedsageligt har fokus på de sproglige færdigheder. Bundgaard Rejser tilbyder rejser og kurser for alle aldersgrupper, men sørger for, at man rejser afsted med jævnaldrende, så man får skabt de bedste venskaber undervejs.

Eksempelvis rejser mange afsted efter en ungdomsuddannelse i deres sabbatår, hvor de finpudser de sprogkundskaber, de har lært i skolen. For alle, der har færdiggjort en ungdomsuddannelse, hvor de eksempelvis har læst spansk eller fransk som ét af deres fag, kan stå inde for, at det er umuligt at blive flydende i sproget ved blot at befinde sig inden for skolens mure. For at lære et sprog ordentligt kræver det, at man får det helt ind under huden ved at befinde sig der, hvor det snakkes, og omringet af de mennesker, der har sproget som deres modersmål. Derfor er en sprogrejse med Bundgaard Rejser det optimale valg for de, der ønsker at få det fulde ud af det grundlag, de har fået lagt undervejs i deres skolegang, og ende med at kunne snakke sproget flydende og med selvtillid.

Dog er Bundgaard Rejser lige så meget for de, der er nybegyndere – der undervises på flere forskellige niveauer, inddelt efter europæiske standarder, og med forskellige intensiteter og mål. Man inddeles ved hjælp af en test, og parres derefter i små klasser, hvor der er tid til den enkelte, og hvor man undervises sammen med andre sprognysgerrige elever fra hele verden. Lærerne er energiske og opmærksomme på hver elevs behov, og skaber en energi og et frirum i klassen, hvor fællesnævneren er nysgerrigheden på sproget og kulturen, og hvor det er helt okay at fejle undervejs. 

Er man klar på at kaste sig hovedkuls ud i sit livs oplevelse, er Bundgaard Rejser netop noget, man bør overveje. Man kan klikke ind på http://www.bundgaard-rejser.dk og læse mere om de forskellige udbud af kurser og rejser, og finde netop det, der passer en bedst. 

 

Flere nyheder