Få hjælp til inddrivelse af dine tilgodehavender hos et inkasso firma

05 april 2020 Astrid Pedersen
Få hjælp til inddrivelse af dine tilgodehavender hos et inkasso firma

Er du erhvervsdrivende, og er du plaget af dårlige betalere som ikke afdrager på deres gæld eller betaler de fakturaer, du udskriver? Så bør du alliere dig med et inkasso firma, som kan hjælpe dig med at inddrive dine tilgodehavender.

Når du kontakter et inkasso firma med henblik på at få dine kunder til at betale deres gæld, vil firmaet overtage håndteringen af pågældende kunde. Inkasso firmaet vil kontakte kunden og forsøge at finde en løsning, så han eller hun kan komme til at betale det vedkommende skylder – eventuelt i rater. Du kan for eksempel kontakte inkasso firmaet Collectia.

Hvem er Collectia?

Collectia er en dansk inkasso virksomhed med over tyve år – og tilsvarende lang tids erfaring – på bagen. Da Collectia i 1998 blve grundlagt, var det under navnet Transcom CMS i forbindelse med den danske opstart af firmaet Tele2. I 2016 blev Transcom CMS til Collectia i forbindelse med opkøb af virksomheden, foranstaltet ved kapitalfonden Findos Investor GmbH.

Collectia tilbyder eksekvering af alle typer inkasso sager, her under håndtering af salgs fakturaer, debitor administration, inkassovarsel, udstedelse af rykkere, administration af betalings aftaler og endelig retslig behandling af pågældende sager.

Collectia hjælper på bedste vis sine kunder med at få pengene hjem på en måde som er både respektfuld og konsekvent. Collectia søger altid de mest konstruktive løsninger overfor såvel kunder som kreditorer, og forøger dermed chancerne for at inddrive ellers tabte midler.

For Collectia er det vigtitg at indgå i en dialog, som skal fremme motivationen for tilbagebetaling, og forestår gerne tilrettelæggelse af betalings ordninger som kommer såvel dig og din debitor til gode. Collectia anvender i høj grad digitale løsninger, automatisering og kunstig intelligens i forbindelse med inddrivelse, og er således mere effektive end de fleste andre inkasso firmaer på det danske marked.

Du kan læse meget mere om inkasso løsninger hos Collectia på hjemmesiden collectia.dk

Flere Nyheder