Få komikere til at underholde de ansatte

26 maj 2013 admin
image

Når at man sædvanligt tænker lidt på komikere, så tænker men jo på folk som laver satire eller sjove stand-up shows. De færreste ville jo tænke på sådan et foredrag om ledelse. Men netop Nils Villemoes har kunne vise at den slags foredrag jo ikke altid skal være helt død kedelige. Og selvom at han kommer ind på strageti for ledelsen og det moderns samfund, så er han på højde med de sjoveste komikere. Det synes en stribe gæster som vi har spurgt, efter et foredrag af netop Nils Villemoes. Følgende er jo deres citater om sådan et foredrag, han nu havde her i sommeren.

“Undertegnede har aldrig været til mange slags taler om ledelse. Andre mener at de godt kan være sjove komikere, men ender med sådan at være ganske kedeligt og useriøst. Men Nils Villemoes er jo fuld på niveau med de kendte komikere. Men har retter jo kun sit talent på at fortælle helt nye vinkler på ledelse. Og efter To timer med meget dejlig underholdning, opdager man pludseligt at man også hat lært en del. Jeg vil helt klart anbefale samtlige arbejdsgivere sådan at komme ud og se Nils Villemoes. For han er jo den helt perfekte blanding af de danske komikere, og de meget kloge talere. Se ham lige så snart I nu kan.”

”En herre som Nils Villemoes fortjener mere anerkendelse. Med de kendte danske komikere, som fjoller hver eneste fredag inde i tv, så er det jo fantastisk med sådan en ægte sjov herre. Og han kan jo også få selve publikum med, og også inspirere til sådan at spørge sig personligt, om denne verden som vi lever i. Jeg har altså lært ganske meget af ham Nils Villemoes her i aften, og glæder mig også allerede til sådan at se manden overgå landets komikere en gang til. Man føler sig hurtigt helt inspireret til sådan at skulle arbejde lidt med sine lederevner efter et foredrag med ham.”

“altså der findes ingen øvrige komikere som Nils Villemoes. For han har sådan en fantastisk facon sådan at skulle forklare sig med. Og jeg har pludselig også gjort mange nye tanker om min egen ledelsesform.  Og jeg elsker jo hvordan at han nu kan få undertegene til sådan at græde af grin, og på samme tid lære mig meget. Og hvis blot alle talere var ligeså underholdende. Desværre findes der ikke helt nok komikere som Nils Villemoes. Og jeg regner allerede med sådan at skaffe hans egen bog, og også blive klogere på alle hans forskellige tanker om den helt rigtige ledelse.”

”Normalt så ser jeg jo ikke foredrag. Og jeg er jo mere til sådan de kendte komikere, end gamle professorer. Men Nils Villemoes har komplet ændret hele min tankegang. Med gode ordspil, og en masse sjove ideer så lagde han salen helt ned, og fik jo også nye grin hele tiden. Og det var utroligt sådan at kunne se sådan en hel sal med chefer, som jo bryder ud i latter. Nils Villemoes ved præcis hvad han nu gør, og er jo nogle gange også bedre end de meget kendte komikere. Og det er jo bestemt ikke sidste gang, jeg nu selv ser hele hans sjove foredrag. Og hvis nu bare alle foredragsholdere var som Nils Villemoes.”

Med alle de her rosende udtalelser, så er det jo tydeligt at Nils Villemoes jo har kunne imponerer alle folk med hans eget sjove foredrag. Og ønsker du nu også sådan at opleve sådan en af de allersjoveste komikere, fortælle lige som verden med sådan et nyt indblik, så er der nu mulighed for sådan at bestille netop sådan et foredrag. Og det foredrag er jo helt perfekt, til alle ledere som ønsker sådan et anderledes blik i dette travle samfund som vi jo lever i, med sådan et twist som at kun de rigtige komikere besidder. Kontakt os allerede i dag og få sådan en god pris for sådan et ganske underholdende foredrag sammen med Nils Villemoes. Både du og alle dine medarbejdere vil nyde det.

Flere nyheder