Få mere overskud med professionel massage

25 februar 2020 Astrid Pedersen
Få mere overskud med professionel massage

Føler du dig ofte træt og udmattet i din krop uden at du ikke har anstrengt dig synderligt fysisk? Er dine skuldre ofte spændte og ømme – og sætter din nakke sig af og til fast så du ikke – eller i hvert fald kun med smerter – kan bevæge den? Og oplever du spændinger over lænden eller i din smalryg efter en lang dag på kontoret? Så vil du med stor sandsynlighed kunne have glæde af en rigtig god omgang massage i ny og næ – helst hos den samme, erfarne massør.

Hvad kan jeg opnå med massage?

Når dine muskler og led gør ondt, og du oplever spændinger samt begrænset bevægelighed, skyldes det ofte, at du bruger kroppen forkert. Mange repræsentanter for kontor folket sidder hver dag fastlåst i foroverbøjede stillinger mens de arbejder ved computer. Denne stilling er måske blandt de mest belastende arbejdsstillinger, der findes.

Faktisk udgør stillesiddende arbejde en næsten lige så stor risiko for helbredet som rygning eller fejl ernæring. Dette skyldes, at kroppens naturlige kredsløb forhindres, og at indvolde og indre organer trykkes sammen. Og samtidig vil musklerne naturligt spænde op, når de er tvunget ind i denne positur flere timer ad gangen på daglig basis.

Med massage kan du få løsnet op for spændinger i kroppen, få stimuleret blod gennemstrømningen i såvel musklerne som i de indre organer, og samtidig få øget velvære i hverdagen.

Gør massage ondt?

Hvis du er meget spændt i musklerne, og der samtidig er ophobet mange affalds stoffer i bindevævet, kan en god massage godt opleves som ubehagelig. Men jo oftere, du modtager massage, des mere vil ubehaget aftage. Og vælger du at benytte den samme massør fra gang til gang, vil han eller hun efterhånden lære din krop så godt at kende, at massagen bliver helt optimal. Du kan finde din nye massør på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder