Få mere ud af din løn ved at flytte

04 juni 2020 Lotte Hindsberg

Hvis du syntes at du bruger alle dine penge på en husleje eller at du skal arbejde langt mere end du har lyst til for at have råd til at bo i din bolig kan du overveje at flytte ud af byen og til provinsen. Der kan være mange penge at spare, så mange at du kan gå ned i tid og bruge den på dine børn eller hobby. Du kan også købe en bedre bil eller få flere kvm. for dine penge. Det kunne f.eks. være en lejebolig i Rebild. 

Udover at der kan være mange penge at spare ved at flytte, er det også ofte meget nemmere at finde en bolig og du kommer til en kommune, der yder en langt bedre service for deres borgere. 

Provinskommunernes bedre service

Mange vil gerne bo i byerne, både fordi der ofte sker mere på det sociale område og det er her at mange arbejdspladserne er. Det ved provinskommunerne og de yder som udgangspunkt derfor en lang bedre service til deres borgere for at tiltrække dem til kommunen. 

En af årsagerne til at mange tøver med at flytte ud af byen er om det er muligt at finde et job i området eller om der skal pendles frem og tilbage i mange timer dagligt. Det er det samme forbehold der afholder virksomheder til at flytte, selvom de også er tiltrukket af de bedre forhold og huslejer. Derfor er mange kommuner begyndt at introducere virksomheder og borgere for hinanden, til alles fordel. Virksomhederne for kvalificeret arbejdskraft, borger kan få kvalificeret arbejde uden at skulle ind til byen og kommunerne få både virksomheder og nye borgere. Ren win-win for alle.

Det er også en ordning som boligselskaberne drager fordel af og kan bruge til at sikre, at de kan få lejet deres lejligheder ud hurtigere og nemmere.

Flere Nyheder