Gode grunde til at vælge en autoriseret elektriker

17 juni 2020 Silje Hansen

Står du og skal have trukket el-ledninger ind i en ny bygning eller have lave nye stikkontakter i et værelse, kan det være aktuelt at hyre en elektriker til opgaven. En elektriker kan i dag hjælpe med at løse mange forskellige opgaver. Der er hverken en opgave der er for lille eller stor. Det gælder både for private og virksomheder, som har brug for nye el-installationer. Det kan også være til mindre praktiske opgaver som at hænge en lampe op eller tilslutte en opvaskemaskine. Uanset hvilken opgave som du skal have hjælp til, kan det være en fordel at undersøge om det kræver en autoriseret elektriker til opgaven. Der er visse regler og krav til at nogle opgaver kun må udføres af en autoriseret elektriker. Hvis du eller en bekendt i stedet laver det selv, vil det blive betragtet som en ulovlig installation i hjemmet eller i virksomheden. Det kan i sidste ende blive en stor regning, da forsikringen ikke vil dække de udgifter der vil kunne komme af en brand, skade eller ulykke, som den ulovlige installation muligvis har været skyld i.

Hvilken elektriker skal du vælge til opgaven? 

Når du skal vælge en elektriker til en opgave, er det en fordel at undersøge markedet. Der er som regel flere om buddet, hvilket kan gøre det svære at navigere rundt i. Ud fra deres hjemmeside og beskrivelser, kan det være svært at adskille kvaliteten på de forskellige elektrikere. Her kan det være en fordel at forhøre sig rundt blandt sit netværk af venner, familie og kollegaer, der måske har en god erfaring at kunne dele ud af. Du kan også overveje at tjekke anmeldelserne fra tidligere kunder på Trustpilot.

Vi har undersøgt markedet, og kan give en anbefaling til at overveje http://www.rosborg.dk/. Her får du en pålidelig og kompetent elektriker, der kan løse mange forskellige opgaver. 

 

Flere Nyheder