Jeg køber frækt undertøj på nettet

07 marts 2013 admin
image

Jeg synes at de bedste gaver faktisk er netop dem som dels er til glæde giver samt modtager. Da min kære søde forlevede Julie samt jeg selv havde årsdag så valgte undertegnede derfor at erhverve hende noget frækt lingeri. Men jeg har faktisk aldrig erhvervet frækt undertøj til en pige før, og undertegnede var altså ikke sikker på hvad Hun ville sige til sådan noget. Men dette standsede mig ikke.

Så jeg tog helt ned i en butik som solgte frækt lingeri, og så mig en smule rundt. Men det var en smule mærkeligt at stå der som herre og se på frækt undertøj til Julie, med en masse søde kvinder i butikken. Og jeg vidste faktisk ikke lige hvad jeg overhovede kiggede efter.

I løbet af fem minutters tid kom der en søde sælger lige hen til mig. Og hun spurgte omkring der mon var noget som hun kunne hjælpe med. Så jeg forklarede at jeg jo gerne ville erhverve noget frækt lingeri til Julie, men hvor jeg vidste ikke præcis hvor jeg skulle begynde. Sælgeren kunne vist nok godt se at jeg altså stod og var en smule nervøs omkring det hele, og sagde ”Jeg synes faktisk det er sådan rigtigt sødt af dig, hvordan at du vil købe noget frækt undertøj til hende”. Så spurgte hun mig hvad for en størrelse Min forlovede nu brugte. Men det vidste jeg jo ikke. Og jeg kunne jo altså ikke lige spørge hende ad, fordi så ville hun muligvis gætte hvordan at jeg jo gerne ville købe frækt lingeri. Sælgeren sagde hvordan at jeg jo muligvis bare kunne se på lidt af Julies andet undertøj, for sådan at læse hvad størrelse hun nu bruger. Så ville jeg jo også nemmere kunne udvælge noget godt frækt undertøj. Så jeg sagde tak til den søde sælger for tippet og jeg skyndte mig hjem.

Kun et par få dage efter det fortalte Julie omkring noget helt nyt undertøj som hun lige havde købt. Det var ikke ligefrem frækt undertøj, men altså hun forklarede hvordan at det passede hende perfekt. Så da hun så senere have kastet undertøjet ned til vask, kiggede jeg det igennem efter størrelsen. Men det føles mærkeligt at stå der og skulle skrive målene ned på min Julie ud fra noget vasketøj, men altså det skulle gerne være en overraskelse hvordan at hun skulle få noget frækt lingeri.

Men jeg vendte tilbage til butikken der havde frækt lingeri, og forklarede hvilken størrelse Julie nu brugte. Nu kom den hårde del. For hvilken slags frækt undertøj skulle hun nu have. For der var alt for mange slags at vælge blandt. Skulle hun have med blonder, eller tanga-trusser. Skulle de være gennemsigtige og lavet af silke. Sælgeren kunne nu hurtigt se jeg ikke lige vidste hvad jeg nu skulle erhverve. Men sælgeren fremviste mig så en spændende serie forskellige modeller af frækt lingeri som at de faktisk solgte mange af, samt som kunderne alle var rigtig glade for. De var stadigævk meget forskellige men det hjalp ikke at have helt så mange modeller. Men jeg besluttede mig for et sæt frækt undertøj lavet i sort, med blonder samt lyserøde små detaljer. Sælgeren fandt hurtigt den helt rigtige størrelse, samt begyndte at pakke hele dem pænt ind. Og hun forklarede også hvordan at de faktisk godt kunne byttes hvis nu størrelsen alligevel ikke lige passede. Jeg modtog den lille fine pakke og jeg gik ud af butikken.

Da det endelig blev vores rigtige årsdag så fik hun så min gave. Men jeg var en smule usikker omkring hvordan hun nu havde lyst til at reagere på mit køb af frækt lingeri. Men hun blev nu heldigvis meget glad og hun fik prøvet det så snart hun nu fik mulighed for det. Og jeg kan ærligt sige at det sidder perfekt. Julie ser meget sexet ud i noget frækt undertøj. Så jeg vil gerne sige meget stort tak til netop de meget venlige ekspedienter for sådan at hjælpe med rigtigt at finde det helt perfekte sæt til min kære Julie.

Flere nyheder