Kommer cashmere også fra dyr

06 maj 2013 admin
image

Da jeg arbejdede i sådan en tøjbutik for 5 år siden, så blev jeg jo rigtig introduceret til cashmere. Det gjorde så at jeg siden har drømt om en ægte cashmere cardigan. Det skyldes jo at stoffet cashmere faktisk er nok det blødeste stof jeg har følt. Hele historien begyndte dengang jeg stod i en tøjforretning. Forretningen havde en del forskellige slags lækkert tøj. Dels ægte silke, cashmere samt bomuld. Og der var både bukser, toppe og så selvfølgelig cashmere cardigan. Og derfor fik jeg jo hurtigt et godt forhold til det med cashmere. Selvom at det nu var en smule for dyrt til jeg selv ville købe en cashmere cardigan, ja så synes jeg nu de jo var virkelig dejlige.

Undertegnede har også altid sparet meget på mine penge. Samt jeg havde ikke store lyst til sådan at bruge samtlige af pengene på sådan noget tøj lavet i cashmere.  Og selv at jeg jo godt kunne få rabat i min butik, jamen så ønskede jeg mig ikke selv at skulle købe deres cashmere cardigan. Det har jeg nu fortrudt lige siden da. Da jeg så stoppede i butikken, samt fik et nyt job med en bedre løn havde jeg jo nemmere ved sådan at købe tøj lavet i cashmere. Der var jo ikke en chance for at få rabat mere fordi at jeg jo ikke arbejdede i butikken. Jeg måtte faktisk bare selv acceptere samt så betale fuld pris for min første cashmere cardigan. Men jeg fortyrder nu ikke mit eget køb.

Jeg tog ned i sådan en butik som solgte tøj lavet i cashmere. Med min viden fra mit eget forrige job, så vidste jeg jo meget omkring hvordan sådan en cashmere cardigan nu skulle behandles, samt hvad som man selv burde kigge efter. Og sælgeren han var jo også god til sådan at kunne forklare omkring dette stof samt hvad som der ville passe til netop mig. Så sammen fandt vi min allerførste cashmere cardigan. Og den var så pink samt med lækre knapper. Jeg var lidt ked af at skulle bruge så mange penge på sådan et enkelt stykke tøj.  Sælgeren forklarede jo at jeg godt kunne bytte den igen efter op til 30 dages tid, hvis at jeg ikke kunne lide den. Men det blev nu ikke aktuelt. Da jeg selv kom helt hjem med min helt nye cashmere cardigan prøvede jeg den jo lige med det samme. Dette cashmere tekstil var utrolig blødt samt lækkert. Jeg sørgede for at passe godt på den, samt vaske den som at man jo så skulle. Det gør jo også at den så nu faktisk er lige så behagelig som dengang jeg så købte den. Jeg blev så efter hele mit eget køb helt tosset med det med cashmere. Jeg måtte bare have noget mere. Jeg fandt jo en hjemmeside som dels havde nogle cashmere cardigans samt noget andet lækkert tøj. Lykkeligvis så var det jo også en smule billigere en selve butikken. Til gengæld så kunne jeg jo ikke se selve deres cashmere tekstil inden at jeg købte det. Jeg ved jo også at cashmere kommer i variende typer. Og derfor er det jo ikke altid lige så godt og selvom at det stadig faktisk er ægte cashmere.

Men jeg købte så sådan en ny cashmere cardigan inde på deres website. Det var lynhurtigt samt nemt at købe. Selve leveringen skete inden for få dages tid. Jeg var faktisk ganske overrasket over selve den høje kvalitet af deres lækre cashmere. For det er nu lang tid siden at jeg har følt så lækkert stof. Og lige sådan dengang har jeg jo faktisk kun købt mit eget tøj lavet i cashmere hos denne webshop. I dag så ejer jeg jo adskillige cashmere cardigans samt tilsvarende lækkert tøj i noget cashmere. Selvom at man jo aldrig kan være sikker på deres kvalitet af tøj derinde på internettet så kan det jo også være være chancen værd. Især når det bare kommer til det med cashmere som er helt så lækkert.

Flere nyheder