Lad den lokale bedemand i Kalundborg hjælpe med begravelsen

06 april 2020 Astrid Pedersen
Lad den lokale bedemand i Kalundborg hjælpe med begravelsen

Når et elsket menneske går bort, vil man som efterlevende føle sig utroligt alene. Især hvis der er tale om et nært stående familiemedlem, en kæreste eller en ægtefælle, eller en kær, gammel ven. De færreste kan forberede sig på den flodbølge af sorg og savn, som skyller ind over én når man står tilbage efter dødsfaldet.

De fleste mennesker, som har stået i denne situation, beretter om en trang til at gemme sig væk, eller opsøge trøst og forståelse hos pårørende indtil flodbølgen har trukket sig tilbage. Desværre er det som oftest inden for de første fjorten dage efter et dødsfald at de helt store og tunge arbejdsopgaver ligger. Dødsboet skal ryddes, arv og gæld skal gøres op – og så er der selvfølgelig den helt store post, nemlig afvikling af begravelse eller bisættelse.

Står du helt alene med dette ansvar, kan det på det kraftigste anbefales at du får professionel hjælp til disse opgaver, så du også kan få tid og overskud til at sørge i fred.

Lad bedemanden hjælpe med forberedelse af begravelse

Til alt held findes der professionelle fagfolk, som står parat til at løfte nogle af disse byrder fra dine skuldre. En advokat kan håndtere formalia med hensyn til realisering af arv og gæld, og en marskandiser kan bistå dig i forbindelse med rydning af dødsbo. Og så vil den lokale bedemand altid gerne hjælpe dig, når det handler om de praktiske opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Uanset om der er tale om en jordfæstelse eller en kremering med efterfølgende askespredning eller urne nedsættelse, vil en bedemand kunne træffe de nødvendige foranstaltninger i samarbejde med præsten og med kirke kontoret i sognet. Bedemanden hjælper gerne med indhentning af begravelseshjælp, og sørger gerne for at booke borde på en lokal restaurant eller kro til gravøl efter ceremonien.

Du kan finde den lokale bedemand i Kalundborg på bedemand-berner.dk

Flere Nyheder