Landets sikreste cloud hosting

17 april 2013 admin
image

Jeg har jo i 4 års tid faktisk arbejdet som illustrator. Siden jeg selve illustrerer alle mine ting helt digitalt, ligger samtlige af mine illustrationer på min egen computer.  Så jeg valgte for omkring et års tid tilbage selv at benytter cloud hosting til sådan at opbevare mine illustrationer. Således kunne jeg åbne sådan en god illustration og tegne lidt videre på den, uanset hvor jeg nu er henne, og hvilken computer jeg sidder ved. Det var nu besværligt at gå godt i gang og undertegnede måtte jo ringe til IT supporten mange gange.

Jeg startede ud med selv at søge efter den rigtige cloud hosting. Jeg havde jo hørt om selve ideen af en god kammerat, der samtidig også havde kommet med foreslag til et par firmaer. Jeg så dem alle godt igennem og jeg sammenligede med nogle øvrige sider jeg fandt. Nu der har jeg faktisk aldrig været så fantastisk til det med internet og at bruge nye programmer. Og det tog mig jo en del måneder at kunne lære hele mit tegneprogram godt at kende. Så det var vigtigt at min egen nye cloud hosting også havde en god IT support. Således kunne jeg bare ringe til de søde folk, hvis der opstod nogle problemer. Jeg havde jo afslutningsvis 4 blandede cloud hosting firmaer. Så jeg valgte at afprøve hele deres IT support. Så jeg ringede til hver af dem, hvor jeg så spurgte dem alle  en række spørgsmål jeg ikke lige selv vidste om cloud hosting. Og det firma som kom med alle de allbedste og mest forstålige svar på det udvalgte jeg så. Så jeg købte en god aftale med det firma, hvor jeg selv fik en masse plads til både nye og alle de gamle illustrationer. IT supporten anbefalede samtidig at jeg havde hele mit tegneprogram inde i min egen cloud hosting. Således kunne jeg bare åbne selve programmet uden at skulle opsætte programmet på en computer. Dengang den første lå helt korrekt i min egen cloud hosting gik det som en hel leg. Den venlige IT support viste mig hvorledes jeg faktisk kun skulle logge rigtigt ind via en helt frisk computer og så med det vuns åbne det program og få adgang til samtlige af mine illustrationer.

Men denne store hjælp fra deres gode IT support, fik jeg også brugt min egen spændende cloud hosting ganske meget. Og det var herligt at min egen hjemmepc og min egen lille bærbar computer altid havde de samme filer fyldt med illustrationer. Så undertegnede kunne jo starte en iluustration herhjemme, og så senere bare logge på min egen cloud hosting med min bærbar computer, og så arbejde videre på tegninger. Og det er jo både enkelt og virkelig effektivt. På samme tid gemte jeg også billedkopier af alle mine illustrationer. Og sådan der havde jeg altid min egen nyeste samling med mig overalt.

Dette gavnede mig en dag, hvor jeg så på en lille ferie i København så mødte en chef for et nyt reklamefirma. For normalt der har jeg ikke lige mine illustrationer på mig. Men nu der kunne jeg enkelt åbne min fine cloud hosting og så vise ham alt jeg nu lige har tegnet. Han var meget imponeret over hele mit arbejde og tilbød mig et arbejde som en freelance illustrator for hans nye firma. Jeg kunne jo ikke lige lade helt være med også lige at ringe direkte hen til deres IT support, for sådan at rose alt det gode arbejde de har gjort. De har jo hjulpet mig mange gange, og hele deres cloud hosting har jo endda skaffet mig et arbejde. Men jeg benytter stadig cloud hosting nu, også selvom undertegnede jo ikke så ofte snakker med deres IT support. For selvom at deres IT support er sød og effektiv, så er hele deres cloud hosting også så simpel, at jeg ikke helt har brug for at bruge dem længere.

Flere nyheder