Med cloud hosting er der mange muligheder

14 marts 2013 admin
image

Som leder i  en større respekteret kæde af kendte advokater ligger der meget ansvar hos mig. Han skal overse, at en række store og mindre sager vil blive gennemgået korrekt på en gang. Da de mange advokater var fordelt udover hele landet, var det til tider lidt svært at holde styr på det alt sammen. Jeg savnede således, at alle de dygtige advokater kunne samle deres sager samt vigtige oplysninger et sted, hvorfra det ville være mulig for mig at holde godt øje med de forskellige sager. Dette krævede selvfølgelig en stor sikkerhed, da alle oplysningerne ofte var fortrolige, som alle de andre advokater slet ikke bør kunne se. Ved at søge online på internettet hørte min bror om cloud hosting. Her fik virksomheden en virtuel server oppe i “clouden”, hvor alle advokater altid har mulighed for at logge til denne server, uanset hvorend de er ude i  det ganske land, plus uanset om de var inde på kontoret og/eller ude ved en klient.

Jeg lavede en fast aftale om cloud hosting med et eller andet anerkendt firma, der havde erfaring med cloud hosting. De satte en eller anden effektiv server op samt forklarede, hvorledes mine advokater i virksomheden let kan tjekker ind med eget password. Inde i den virtuelle server får hver medarbejder hver sin personlige mappe, til hvilken udelukkende de havde ret til. På denne måde kunne ingen medarbejdere se alle de andres sager. Jeg fik naturligvis rettigheder til at åbne alle mapperne i vores cloud hosting, og han kan på denne måde let holde vågent øje med alle akutelle og fortrolige sager på en gang.

Det er en udfordrende overgang for enkelte. Selvom virksomhedens kompetente medarbejdere var vant til nye sager, så var cloud hosting svært for nogle. Vi måtte sende flere e-mails til dem. På den ene side om hvorledes man skulle logge korrekte ind på den nye server, samt dels om at udelukkende de havde ret til deres personlige mappe. Henover tiden har de heldigvis helt vænnet sig til at anvende cloud hosting, samt de fleste af medarbejderne roser ydermere forandringen i dag. Personligt nyder min bror på en let samt overskuelig vis at følge bedre med i alle vore forskellige sager på en gang. Således indså jeg, hvorledes enkelte advokater brugte lidt for lang tid på nogle af deres klienter, hvilket går ud over alle de andre. Samtidig kunne min bror ydermere rose alle de andre advokater, som forholdsvis hurtigt samt effektivt kunne få klaret en eller anden sag eller opgave.

Takket være cloud hosting var vores medarbejdere både blevet bedre samt endnu mere nøjagtige. Samtidig var der kommet en langt bedre følelses om, at de var et stort samlet team. Jeg vidste, at indtil flere advokater har konsulteret hinanden, hvis der har været nogle vanskelige sager. Så med virksomhedens cloud hosting var det ydermere en mulighed at dele enkelte filer med nogle af de andre kollegaer, hvis en advokat ønskede dette. Jeg vil helt sikkert foreslå cloud hosting til alle virksomheder som har ansatte over hele landet. Det var den perfekte måde til at  få et godt overblik over alle personernes individuelle indsats.

Flere nyheder