Rengøring i København er svært at finde

26 marts 2013 admin
image

Siden vores fætter som jægersoldat var blevet skudt og var blevet lam i begge ben fra hoften og ned, har han desværre ikke haft så stort energi i hverdagen. Dette betød, at ting støvsugning og flere andre dagligdags ting slet ikke blev udført. Når en person sidder i sin kørestol, kunne det selvfølgelig blive svært at komme til med en eller anden støvsuger. Min rigtig gode kammerat foreslog, at han fandt frem til et firma der laver rengøring til private. Der skulle være gode muligheder for at finde den type rengøring i København, hvor han for tiden bor.

Vores fætter kiggede online på nettet og fandt frem til flere lovende steder, der laver rengøring i København. Flere er til virksomheder, men nogle ganske enkelte udfører heldigvis også rengøring til private. Vores fætter syntes umiddelbart, det er en kende mærkeligt at skulle have en fremmed til at færdes rundt omkring inde i hans lejlighed for at skulle gøre grundigt rent. Han tager mig således ret god tid med at finde frem til den helt rette. Afslutningsvis finder han en dame, der udfører rengøring i København. Han kontaktede damen, da jeg ikke kunne se, hvorvidt hun lavede rengøring til private. Dette var nemlig slet ikke til at se på hendes fine lille hjemmeside. Damen havde dog flere gode udtalelser fra folk, der alle skriver søde ord om hendes rengøring.

Kvinden, der hed Julie-Marie, kommer på visit hjem ved min fætter for at snakke om hendes tilbud om rengøring til private. Vores fætter er helt betænksom ved tanken om  at få gæster hjemme i hans snavsede lejlighed. Hun er heldigvis flink og fortalte, at hun havde set det der er meget værre, imens pigen laver rengøring i København. Vi snakkede om, alt det der skulle rengøres. Julie ville anbefale, at pigen kom mindst hver anden uge. Julie-Marie anbefalede det til stort set alle dem, der havde brug for rengøring til private. Fordi hun lavede rigtig meget rengøring i København, er hendes arbejdsskema temmelig  tæt, men de finder en fast tid, der passede. Allerede bagefter det første besøg får de snakket om en hel masse. Julie fortalte om sit beundringsværdige liv, imens vores fætter fortalte om mit. Da hun tager derfra igen var den store lejlighed helt ren og flot. Dette er fantastisk så utrolig stor betydning hendes rengøring til private havde gjort for mit indtryk af lejligheden. Han får yderemere fornyet energi af at opholde sig i de rene og pæne omgivelser.

Efterhånden som det er blevet rutine med alle Julies besøg, får  de snakket mere. Vi ender med privat at blive rigtig gode kammerater. Vores fætter kunne inden længe forstå, grunden til at hun udfører rengøring til private. Det må egentlig være hyggeligt at komme på hjemmebesøg til forskellige folk og snakke, mens Julie knoklede. Hendes mange referencer omkring rengøring i København passede heldigvis. Julie-Marie er utrolig imødekommende og venlig.  Såfremt han havde brug for, at hun kommer forbi, så kommer hun også gerne med ret kort varsel, såfremt hun altså ikke lige havde en eller anden aftale om rengøring i København.

Som tiden gik, bliver vores fætter meget glad for den søde Julie-Marie. Til sidst bliver han faktisk forelsket. Vores fætter tænkte, hvorvidt det ofte sker for Julie. Hun besøger nemlig mange, da hun laver rengøring til private. Vores fætter tænker, at de ofte er lidt alene og ensomme, siden de slet ikke selv kan gøre rent. Eftersom hun tilbyder rengøring i København, er vores fætter nok bare en eller anden kunde ud af mange forskellige. Men en elller anden dag fortalte vores fætter hende, præcist hvordan han havde det. Julie-Marie sagde, at hun ligeledes tænker meget på mig. Vi begynder date, og blot efter tre måneders tid var de kærester.

Flere nyheder