Skal du have billig terapi i Århus

09 maj 2013 admin
image

Undertegnede har altid drømt omkring sådan at kunne blive coach i Århus. Lige siden jeg selv gik helt ud af folkeskolen så har jeg også været fascineret over hvordan man kan hjælpe folk med denne her form for terapi i Århus. Jeg fik jo så øjnene op for selve konceptet dengang hvor jeg så selv også besøgte sådan en coach i Århus. Undertegnede havde mistet min motivation til at få ting gjort. Jeg var jo egentlig en smule ked af hele min tilværelse. Undertegnede følte jo virkelig at der også skulle ske noget i mit liv. Da hvor jeg først skulle prøve netop denne slags terapi i Århus så var jeg også en smule skeptisk. Jeg frygtede jo at der også ville sidde sådan en helt ekstrem kvinde med et helt falsk smil hvis eneste råd ville være sådan at jeg bare skulle løbe en lille tur samt få mig noget god frisk luft. Men mine fordomme blev heldigvis også slet helt i gulvet dengang hvor jeg trådte helt ind hos den søde coach i Århus. For hun virkede sød, ganske nede på jorden samt rigtig imødekommende. Hun lyttede jo også til undertegnede samt kom med gode, positive samt brugbare tips. Jeg var jo sikker på at jeg havde fundet sådan en slags terapi i Århus som virkelig lige tiltalte mig.

Undertegnede havde også flere gange selv været tæt ved sådan at bestille tid hos sådan en psykolog. Men undertegnede frygtede at det også ville være en smule for meget. Jeg havde på fornemmelsen at sådan en coach i Århus var lidt mere positiv samt motiverende. Denne form for terapi i Århus hjalp mig rigtig meget. Efter ganske få omgange hos mine nye coach i Århus så begyndte jeg også at opleve at min indstilling til mange nye ting og blev mere positiv. Undertegnede fik jo også et større overskud samt begyndte så også at se udfordringer som erstatning for store problemer i hele min dagligdag. Det var jo en rar fornemmelse. Det var jo på netop dette tidspunkt at det også gik op for lille mig at jeg ville være en coach i Århus. Jeg havde rent personligt oplevet præcis hvor meget som den her form for terapi i Århus også havde hjulpet mig meget. Jeg havde sådan en stor lyst til at gøre helt det samme for andre. For der findes slet ikke nogen bedre fornemmelse end den jeg får når jeg hjælper folk.

Jeg har også arbejdet som Coach i Århus i 4 års tid nu samt undertegnede nyder det meget. Jeg elsker sådan at netop denne slags terapi i Århus virkelig gavner folk med at få det meget bedre. Undertegnede ser en stor forbedring på mine egne kunders humør. Deres egen måde sådan at tænke på samt hele deres indstilling til livet. Som coach i Århus er det jo mit job sådan at mine klienter kan udvikle sig til noget bedre. At de via min terapi i Århus, også bliver motiveret til at skulle følge alle deres drømme eller stoppe dårlige vaner de har. Det giver mig jo et sus når mine egne klienter selv begynder at mærke fordelene ved min terapi i Århus. Når de stille og roligt selv begynder sådan at benytte de redskaber som jeg, som coach i Århus, giver til dem. Det er jo faktisk små ting som man kan ændre ved i sin dagligdag for sådan at få alle tingene til at virke lettere. Og mange behøver jo slet ikke selv ved op samt ned på hele ens verden for sådan at kunne blive et lykkeligere menneske. Man skal jo blot også lære til sig selv godt at kende samt vide hvorfor man reagerer som man gør. Alt dette kan man lære ved noget terapi i Århus.

Flere nyheder