Slamsugning er ikke så let, som du måske tror

11 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Kender du det med, at man forestiller sig nogle erhverv, som man simpelthen ikke ville tage, om man så ikke havde andre muligheder tilbage i verden, hvorfor man hellere ville være på støtten?

Nogle opgaver kan man måske overskue i en kortere periode, men så er der andre, hvor man simpelthen tænker, at det er for nedværdigende for, også selvom man måske bare skal gøre det en enkelt dag, eller det var en del af at udføre noget samfundstjeneste – og hvad ville andre ikke tænke?

Dette selvom det kan være en vigtig funktion i samfundet for at få alt til at løbe rundt.

Du har nok læst overskriften til den her artikel, så du ved, hvad vi skal ind på, så der er selvfølgelig tale om slamsugning.

Vi medgiver gerne, at det nok er de færreste mennesker, der går som børn og drømmer om at suge lort op af kloakker, fjerne forstoppelser i folks hjem og sørge for, at en oversvømmelse ikke tager overhånd.

Men nogle skal jo gøre det, og vi kan næsten garantere dig, at dem, der udfører arbejdet, skam gør en stor ære i at udføre arbejdet; og de sørger nemlig for, at det bliver gjort godt nok, så du ikke selv skal gøre det.

Og tro os, hvis arbejdet først forsvandt, så ville samfundet lukke ned i stort omfang.

Af den grund er det stadig ikke noget nemt arbejde, for hvis vi spørger dig, hvordan man laver blot de tre nævnte opgaver, som vi kom ind på tidligere, hvordan tror du så, at man gør det, og hvilke former for værktøj skal man bruge, og hvilken fremgangsmetode er den bedste?

Det tænkte vi nok, at du ikke kunne svare på, og derfor skal man også lade de professionelle om at gøre det, da det langt fra er så ligetil, som man tror.

De ved hos https://www.danskkloakteknik.dk/slamsuger/ , hvordan man gør den slags grundigt.

Flere Nyheder