Stort udvalg af smukke bordlamper

01 juni 2018 Maria Laugesen
Stort udvalg af smukke bordlamper

På https://andlight.dk/shop/bordlamper-175c1.html kan du finde en fantastisk udvalg af skønne bordlamper. Her kan du vælge mellem lamper fra nogle af markedets førende producenter som Pantone, HAY, DyrbergLarsen, Ferm Living og mange flere. Blandt sortimentet finder du noget for enhver smag. Udvalget byder nemlig både på de klassiske bordlamper med fod og skærm, og blandt disse kan du naturligvis vælge mellem en lang række modeller i forhold til farve, størrelse, materialevalg og design. Men du finder også nogle af de mere moderne og minimalistiske bordlamper med sit helt eget særprag, samt de lidt skæve og unikke bordlamper med sjove og kreative detaljer.

Her kan du bl.a. finde bordlamper, der blot er formet som en rund kugle eller i andre geometriske former. Nogle er placeret på tre eller fire ben, mens andre har en helt speciel fod. Du kan selvfølgelig også finde bordlamper på teleskopstang, som er det helt perfekte valg, hvis du er ude efter en skrivebordslampe til hjemmekontoret eller lignende. På den måde kan du finde en bordlampe for ethvert behov og for enhver smag, uanset hvilken indretning du har i dit hjem.

En bordlampe kan du anvende på mange måder i hjemmet. Den kan stå på TV-møblet i dagligstuen eller placeres på en reol eller hylde. Den kan bruges i arbejdsrummet, hvad enten det er et kontor eller et kreativt værelse til syning, maling eller lignende. Den egner sig også godt som natlampe på sengebordet i soveværelset, hvor den kan slukkes og tændes direkte fra sengen. Bordlamper giver et smukt supplerende lys til rummets øvrige belysning, og ud fra lampens design kan du helt selv vælge, om det skal være et mildt og afdæmpet lys eller et mere stærkt, direkte og fokuseret lys. Besøg AndLight.dk for at se hele sortimentet og find din nye bordlampe på hjemmesiden allerede i dag.

Flere Nyheder