Udskift dit nuværende undertøjssæt

18 april 2013 admin
image

Inde på nettet findes et stort udvalg af undertøjssæt. En hjemmeside gør det alligevel rigtigt flot, her opdager man nemlig undertøjssæt til rigtig fordelagtige salgspriser. Folkene bag den succesfulde forretning kan desværre ikke fortælle, hvorledes de kan sælge undertøjssæt i så god kvalitet til den pris, men det er egentlig også irrelevant for kunden, som bare glæder sig over, at kunne finde en fantastisk kvalitet til en god pris. Udover deres store sortiment af flotte undertøjssæt finder vi ligeså kvalitetsbevidste frække kjoler, de sexede kjoler kan få ens puls op hos alle, også der var priserne i bund. Pga. de ekstremt små salgspriser var der rigtig mange forbrugere som var sikker på, at det helt sikkert måtte være fusk, at virksomheden overhovedet ikke på nogen måde eksisterede, samt at folk ikke modtog sine frække kjoler efter folk først havde punget ud for varene. “jeg var lidt overraskede fordi, at så mange mennesker mente at vores forretning ville snyde dem alle, jeg ville jo simpelthen bare gerne leverer kvalitets undertøjssæt, til en rigtig fordelagtig udsalgspris” fortæller Martin, som blandt andet er bag virksomheden.

I dag findes der ikke længere nogen folk som tror, at forretning er fup rigtig mange mennesker køber meget glædeligt deres frække kjoler på hjemmesiden, med hensigt  at spare kroner samt erhverve en rigtig lækker høj standard af kvalitet. “salgspriserne på undertøjssæt i alle butikkerne er jo alt for højt sat. Det er også vildt, at folk skal give helt op til den høje pris af 800,- for frække kjoler bare fordi, at den griske  ejer er grådig og simpelthen vil besidde en stor profit på 95 %. Min partener og jeg ville selvfølgelig ligeså gerne tjene penge, men min partner og jeg ville altså ligeså bringe et lækkert sortimen, som alle har penge i lommen til at betale” siger Martin. Præcis den form for tankegang har bestemt været med til at gøre Martin samt Mortens partners virksomhed, til en af de allermest succesfulde virksomheder, som sælger undertøjssæt i Danmark. Kunderne er rigtig tosset ved tanken, om at de sagtens vil kunne få frække kjoler til under ½ pris, af hvad de normalt er prissat til inde i en almindelig butik.

Dengang Martin samt mortens forretningspartner stratede deres forretning for næsten 3 års tid siden, havde mortens og hans partner ikke troet, at de ville få sådan en  stor succes med, at leverer undertøjssæt som de har i dag. “han og jeg begyndte bare med, at leverer lidt online ved siden af vores faste job. Men i løbet af 4 dage var alle de frække kjoler helt udsolgt og min partner og jeg havde blot meget undertøjssæt tilbage. Derfeter bestilte vi selvfølgelig et mere end dobbelt så enormt lager hjem til vores virksomhed, hvilket faktisk også bliver solgt af sted rigtig hurtigt. Efter omkring et kvart års tid, sagde vi begge to op ved mit og hans daværende job, han og jeg koncentrerede os simpelthen kun om vores online butik, imens vi var på jagt efter splinternye frække kjoler, kjoler som han og jeg kunne leverer til en rigtig fordelagtig salgspris. Morten  samt hans forretningspartner, fik meget hurtigt en rigtig stabil fortjeneste via Morten og hans partners online butik som sælger undertøjssæt. Det krævede rigtig meget job for de to dygtige mænd tilbage i starten af virksomheden, men idag er det simpelthen, det hele værd. “Vi arbejdede for, at få det hele til på et tidspunkt at virke i starten af virksomheden, og idag kører det bare præcis som det skal. Det er rigtig rart at få emails fra søde kunder, som gerne vil fortælle os begge to, om at kunderne havde rekommanderet vors virksomhed til mange andre, såvel som bare gerne vil sige tak for en rigtig nem hjemmeside og hurtig levering” afslutter Martin.

Flere nyheder