Vi anbefaler bedemanden fra Kolding

24 februar 2013 admin
image

2 kloge bedemand har banket hovederne sammen og startet et nyt samarbejde med hinanden. Den ene, Theis, som er bedemand i Kolding har været gode venner med en herre ved navn Jørgen i mere end 10 lange år. Dengang Theis startede hans forretning, gik der faktisk kun 6 måneders tid før at Jørgen gjorde præcis det samme. Disse 2 har faktisk altid været uadskillelige og det vil de også blive ved med at være, spår de to kammerater.

Imens Theis så var en respekteret bedemand i Kolding, fik Jørgen derimod en ret svær begyndelse som bedemand i Vejle. Jørgen var flyttet hele vejen ude fra Kolding by, for selv at kunne starte bedemandsforretningen. Han holdt nemllig rigtig meget af hele Vejle by, og mente at byen havde de rareste indbyggere. Men Han var jo ikke, den første bedemand i hele Vejle. For der var i forvejen en helt del respekterede, bedemandsforretninger i byen. Ja og borgerne foretrak naturligvis, de mere kendte bedemænd i Vejle. Han var nødt til at gøre noget, for nu at få butikken til at kunne kører.

Jørgen opsporede en del smukke trækister, med noget håndskåret krogede mønstre, og et betræk i en helt utrolig høj kvalitet. Alle kisterne var ikke set magen til i hele Landet før, og kisterne skulle importeres fra udlandet. Ved første sending af de unikke trækister, så var Han overhoved ikke selv klar over, hvad som det senere ville betyde for hans egen fremtid som bedemand. En anden bedemand også i Vejle kom en tilfældig dag hen til Jørgens butik, for lige at kunne få noget frokost. Han blev meget imponeret over de fantastiske trækister, og han spurgte også hvorhenne Jørgen dog havde fået disse kister fra. Jørgen fortalte en løgnhistorie. Han ville ikke have at alle bedemand i hele Vejle, kunne få fat i de unikke trækister. Herefter begyndte der faktisk at komme en hel del spørgsmål fra alle de andre bedemand i hele Vejle. Alle ville gerne vide hvor at kisterne nu kom fra.

Men da bedemanden ude fra Kolding, ringede til Jørgen for omkring 3 måneders tid siden, for så at høre omkring det nu var begyndt at gå fremad med bedemandsforretningen, så fortalte Han ham omkring kisterne. Han fortalte hvordan at det faktisk var begyndt rigtigt at komme en del flere forskellige kunder, og at hver eneste bedemand i hele Vejle, nu ville skaffe helt de samme trækister som ham. Samtidig med at de talte så undersøgte Theis, om en bedemand i hele Kolding mon havde kisterne. Men der var ikke en eneste. Rent faktisk så var der ikke engang nogle andre i hele Landet end Ham som var indehaver af Disse kister. Theis som nu var en anerkendte bedemand i Kolding, kom med et forslag til Sin ven. De 2 kunne blive de eneste sælgere af de unikke trækister i hele Landet, og leverer dem videre til en række bedemænd i hele Danmark. Og fordi at Han ikke tjene så mange penge på hans egen forretninge endnu, så tilbød Hans godt ved at ligge ud for alle kisterne. Theis mente at det faktisk var en brilliant ide som bedemanden fra lille Kolding nu havde fået sig, og fik hurtigt arrangeret det nødvendige med denne virksomhed som laver alle kisterne.

Det er nu 3 måneders tid siden, at de 2 kammerater fik deres første sending af alle deres kister. Og de har allerede set sig nødt til at skulle bestille en ny. De sælger nu trækister til en række bedemandsforretninger i hele Danmark. Og efterspørgslen har faktisk været helt enorm fra alle de andre bedemænd plus kunderne mener også at de er virkelig flotte. Det er nu lykkedes for bedemanden ude fra Vejle at kunne skabe noget vækst i hele hans egen butik. Og ingen tvivl om at Jørgen også ser frem til et rigtig gavnligt samarbejde med hans ven Theis, bedemanden ude fra Kolding.

Flere nyheder