Vi trængte til at skifte konsolborde ud

06 maj 2013 admin
image

Når at man flytter i ny bolig med sin egen søde kæreste så er der jo pludselig så meget nyt plads. Det hænger jo måske også lidt sammen med hendes forældre jo havde købt en kæmpe lejlighed til os. Jeg havde jo før leve på 29 m2 og var jo vant til sådan at leve ganske småt. Af den grund havde jeg faktisk helle ikke mange møbler. Og selv med alle mine kære søde kærestes ting helt på plads så manglede der jo stadig nokget. Så vi blev jo enige om at skaffe 2 konsolborde. 1 ude i vores entre og et inde i stuen. Eftersom vi nu også havde et kæmpe køkken alrum valgte vi også at skaffe et langbord. For så havde vi jo en masse bordbplads til sådan at spise, og jeg kunne jo selv arbejde og læse noget avis ved det samme bord.

Jeg drømte mig jo allerede helt hen til sådan at tage hjem og bare lægge mine nøgler hen på et af vores lækre konsolborde. Og så gå ind til selve langbordet og så arbejde færdigt samtidig med kæresten lavede noget aftensmad ved siden af mig. Men jeg måtte først finde de rigtige møbler til det. Og vi havde jo begge to nogle tanker omkring hvordan vores konsolborde og langbord nu burde være.  Så den vigtigste ting var jo at kunne blive enige. Min søde kæreste vil jo gerne have et meget elegant nordisk design. Gerne i sådan noget helt lyst højglans. Jeg var jo meget til sådan den lidt gamle stilart. Sådan nogle tunge møbler lavet i mørkt og solidt træ. Og det gav jo så en ret stor diskussion. Jeg snakkede omkring sådan at lyst højglans hele tiden skulle gøres rent. Men min søde kæreste synes nu at det helt mørke træ ogs blev alt for gammeldags. Og ”det passer jo ikke rigtig ind”. Det så jo ud til vi jo ikke selv kunne blive helt enige om det. Jeg overvejede jo også selv at købe nogle højglans konsolborde og sådan en gammeldags langbord. For så ville vi jo begge to kunne få noget som vi kunne lide. Men vi ville så også begge få noget som vi jo ikke rigtig kunne lide.

Men efter 2 uger så viste min kære søde kæreste mig så en hjemmeside hun havde fået anbefalet. Og de havde jo dels konsolborde og langborde. Hun viste et par enkelt varianter de havde. Der var jo dels noget hun kunne lide, og noget som jeg også godt kunne lide. Men igen kunne vi jo ikke blive helt enige om det. Til sidst så fandt jeg et langbord der var en del anderledes. For det var jo lavet i sort træ. Men lavet i sådan et meget nordisk design. Jeg var jo ikke helt sikker på hvor vidt min søde kæreste nu kunne lide det, men undertegnede var jo helt solgt. Jeg viste det så lige til hende, og hun var faktisk enig. Så vi fandt de rigtige mål, og valgte at købe det langbord.

Og så manglede vi jo blot konsolbordene. Jeg håbede at de også havde konsolborde i lige helt den samme stil som langbordet. Desværre havde de udelukkende et eksemplar tilbage på deres lager. Så vi valgte at købe det til stuen og så måtte vi jo bare finde en anden variant af konsolborde til vores entre. Her bøjede min søde kæreste sig, og vi fandt en måske lidt mere gammeldags kollektion af konsolborde som passede ind. Og vi har ikke bil, så jeg bestilte jo også at få det hele leveret lige til vores hoveddør. Selvom vi begge kæmpede lidt med det store langbord, og disse tunge konsolborde, så var det jo flot da det så langt om længe kom helt på sin plads. Og vi bruger jo hele vores smarte langbord hver dag, og min søde kæreste virker jo også rigtig glad for hele vores store konsolborde. Også selvom hun stadig mener det er en lille smule gammeldags. Jeg er nu bare mere til nogle træ end metal og hårdt glas.

Flere nyheder