Vores cloud hosting er bare bedre

03 marts 2013 admin
image

Min kusine erkender, at vi hele tiden udvikler ny og banebrydende teknik. Jeg forstod imidlertid ikke, hvorfor folk udviklede en eller anden konkret ting, som folk giver flere forskellige navne. Lad os nu eksempelvis tale om ordet hosting. Da min kusine går rundt med tanken om selv at åbne en webshop, søgte jeg online på internettet for at få sig lidt større viden. Dette skal siges, at min kusine langtfra anede meget omkring teknik. Min kusine synes selv, at jeg var nogenlunde med. Jeg stødte tilfældigvis på ordet hosting, og jeg opdagede, præcist hvad ordet egentlig mener. Min kusine følte sig lige pludselig ret teknisk, så jeg var ret stolt af sig selv. Min glæde smuttede dog ret hurtigt, da jeg stødte på ordet cloud hosting.

Min kusine sad i indtil flere timer, da jeg forsøgte at kunne finde nøjagtig ud af den konkrete forskel imellem cloud hosting samt normal hosting. Jeg vidste ikke helt, om det eventuelt bare var hende, men jeg kan simpelthen ikke forstå det. Jeg forstod ikke, hvorfor folk vælger at fremstille noget, som de kalder nogle til tider ret forskellige navne. Min kusine havde imidlertid en ubegrundet mistanke omkring, at der et eller andet sted i verden må sidde en lille mand, som gnubber sine små fede hænder samt griner højt pga alle de tosser som mig, som forvirret prøver at finde ud af, præcist hvad cloud hosting i grunden var. Jeg forstår heller ikke, hvordan folk må have solgt tanken helt til at begynde med? Jeg forestillede sig, at den storgrinende mand må have været til et eller andet møde, hvor han må have fortalt, at han tilbyder cloud hosting. Da folk sandsynligvis må have spurgt, hvad den præcise forskel er på dette samt almindelig hosting, havde han sandsynligvis kigget på  dem hver især med et Aner du virkelig ikke dette” dræber blik. Efter hvilket de alle bare må have accepteret, at der nok findes flere forskellige betegnelser for eksempelvis hosting, eftersom de på ingen måde vil fremstå som værende nogle uvidende fjolser. For mig svarede det til, at folk ville kalde en decideret skovl for eksempelvis noget i retning af en grave-i-jorden-ske. To forskellige arbejdsredskaber, som var nøjagtigt det samme, og som der kan præcist det samme, men som alligevel havde fået to forskellige navne.

Efter min kusine havde stirret sig blind på alt det cloud hosting, blev jeg med et nervøs. Jeg blev bekymret for, om der eventuelt findes en vigtig og mærkbar forskel mellem hosting samt cloud hosting, som jeg eventuelt havde overset. Tænk nu hvis normal hosting virkelig var bedre, så jeg begår en eller anden stor og uoprettelig fejl ved at udvælge det ene ting i stedet for den  anden. Som før nævnt, var jeg jo langtfra vildt erfaren med teknik. Det skulle derfor ikke undre hende, hvis der findes en betydningsfuld forskel, som jeg totalt havde overset. Fanget af angst, kontaktede jeg min ven, Søren. Jeg spurgte, om jeg skulle vælge cloud hosting. Jeg spørger ydermere, om Søren kan fortælle  hende, præcist hvad den store forskel egentlig er imellem dette samt hosting. Her efter en måske lidt vag udredning samt nogle tekniske fagudtryk, som jeg aldrig havde hørt tidligere, rådede han hende umiddelbart til at vælge normal hosting. Lidt stædig som jeg er, sidder jeg sig atter ved PC’en, da jeg bare vil finde en løsning på dette spændende cloud hosting problem. Min kusine sad det meste af denne nat, så nu var jeg blevet en del klogere på mange tekniske ting. Desværre fik jeg aldrig helt løst mit problem omkring cloud hosting. Da uret viser 03.05, valgte jeg derfor at skrive en længere mail til den her hjemmeside som yder noget teknisk-support med spørgsmålet om cloud hosting. Jeg glædede sig til at læse deres svar.

Flere nyheder